Zunanja ureditev
Gradan gradbeništvo

Poskrbimo za tlakovanje dvorišč in poti, ureditev zelenic, urejanje cest in dovozov…

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Zunanja ureditev

Kaj vključuje zunanja ureditev?

V podjetju razumemo, da je zunanja ureditev ključnega pomena za dokončanje vsake gradbene faze in za zagotavljanje estetskega videza in funkcionalnosti vašega doma ali vikenda. Zunanja ureditev obsega več kot le končne detalje; vključuje načrtovanje, izvedbo in vzdrževanje vseh zunanjih elementov, ki obkrožajo objekt.

Naše storitve zunanje ureditve

  • Tlakovanje dvorišč in poti: Izvajamo tlakovanje z različnimi materiali, ki se estetsko ujamejo z okolico in zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost.

  • Ureditev zelenic: Skrbimo za načrtovanje, zasaditev in vzdrževanje zelenic, ki doprinesejo k naravnemu videzu in so pomemben element sprostitvenih prostorov.

  • Urejanje cest in dovozov: Poskrbimo za funkcionalne in varne dovozne poti ter dostopne ceste, ki so ključne za dostopnost in uporabnost nepremičnine.

  • Čiščenje in vzdrževanje dvorišč: Nudimo redna čiščenja in vzdrževanje dvorišč, da ohranimo njihov urejen in privlačen videz skozi vse letne čase.

Zakaj izbrati naše storitve?

Naša ekipa sestoji iz izkušenih strokovnjakov, ki imajo obsežno znanje o zunanji ureditvi in lahko svetujejo najboljše rešitve za vaše potrebe. Razumemo, da je vsaka nepremičnina unikatna, zato ponujamo prilagojene rešitve, ki se popolnoma skladajo z vašimi estetskimi in funkcionalnimi pričakovanji. Z nami bo zunanja ureditev vašega doma ali vikenda ne le funkcionalna, ampak tudi estetsko dovršena, kar povečuje vrednost in užitek bivanja v vašem prostoru.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank