Adaptacije
Gradan gradbeništvo

Adaptacijo izvajamo na zunanjih in notranjih delih objektov, ki so dotrajani zaradi različne življenjske dobe.

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Adaptacije

Kaj so adaptacijska dela?

Adaptacijska dela obsegajo prenovo in obnovo objekta, ki ne vključujejo posegov v konstrukcijo objekta ali sprememb njegove velikosti, zmogljivosti, namembnosti in zunanjega videza. Gre za investicijska vzdrževalna dela, ki vključujejo različna gradbena, instalacijska in obrtniška popravila, s čimer se izboljšajo in posodobijo vse instalacije, tehnološke naprave in napeljave.

Cilj adaptacijskih del

Glavni cilj adaptacijskih del je izboljšanje funkcionalnosti in podaljšanje življenjske dobe objektov, ki so postali manj funkcionalni zaradi naravne obrabe materialov in opreme. Ta dela omogočajo, da objekt ostane v koraku s časom in zagotavlja zadovoljstvo in varnost uporabnikov.

Področja uporabe

Adaptacije se lahko izvajajo na različnih delih objekta, od zamenjave starih instalacij in naprav do obnove fasade in notranjih prostorov. Ne glede na to, ali gre za zasebne stanovanjske hiše ali poslovne prostore, pristopamo k vsaki adaptaciji s ciljem ohranjanja prvotne vrednosti objekta in izboljšanja njegove uporabnosti.

Zakaj izbrati naše storitve?

Izberite nas za vaš projekt adaptacije, ker zagotavljamo natančnost, profesionalnost in prilagodljivost. Z bogatimi izkušnjami in tehničnim znanjem naša ekipa strokovnjakov zagotavlja, da so vsa dela opravljena skladno z najvišjimi standardi, ob upoštevanju vaših specifičnih želja in potreb.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank