Fasaderska dela
Gradan gradbeništvo

Obnova vseh vrst fasad, barvanje fasad, izdelava toplotnoizolacijskih fasad…

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Fasaderska dela

Pomen fasade?

Kvalitetna izdelava fasade igra ključno vlogo ne samo pri estetskem dovršenju objekta, ampak predvsem pri zaščiti pred različnimi vremenskimi vplivi. Fasada deluje kot prva obrambna linija objekta, ki ščiti pred mrazom, vročino, vlago in drugimi zunanji vplivi. Pravilno izvedena fasada ne samo izboljša vizualni videz, temveč tudi povečuje energetsko učinkovitost in zagotavlja dolgoročno vzdržnost stavbe.

Uporaba visokokakovostnih materialov

Pri izdelavi fasade se posvečamo izboru najboljših materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in optimalno funkcionalnost. Uporabljamo samo preverjene, kakovostne materiale, ki so odporni proti vremenskim vplivom in obrabi. Poleg tega poskrbimo za učinkovito izolacijo fasade, ki ključno prispeva k zmanjšanju toplotnih izgub in preprečevanju nastanka vlage, kar pripomore k boljši kvaliteti bivanja in zmanjšanju stroškov za ogrevanje.

Naše fasaderske storitve vključujejo

  • Obnova vseh vrst fasad: Ne glede na to, ali gre za obnovo stare fasade ali izdelavo nove, naše storitve zajemajo celovito prenovo in osvežitev zunanjega izgleda vašega objekta.

  • Barvanje fasad: Ponujamo profesionalno barvanje fasad z visokokakovostnimi barvami, ki so obstojne in zagotavljajo dolgotrajno zaščito ter lepoto.

  • Izdelava toplotnoizolacijskih fasad: Specializirani smo za izdelavo toplotnoizolacijskih fasad, ki izboljšajo energetsko učinkovitost objektov in znižujejo stroške energije.

Zakaj izbrati naše storitve?

Izbira naših fasaderskih storitev pomeni zavezo kakovosti, trajnosti in estetiki. Naša ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami zagotavlja, da so vsa dela izvedena skladno z najvišjimi standardi. Pri delu uporabljamo najnaprednejše tehnike in materiale, ki zagotavljajo najboljše rezultate za vašo naložbo.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank