Gradan

Gradimo zaupanje, zidamo prihodnost

Kdo smo?

Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih inženirjev, arhitektov, obrtnikov in projektnih managerjev, ki so predani zagotavljanju najboljše izkušnje za naše stranke.

Kot nepoznavalka postopkov — sem bila živčna glede celotnega procesa gradnje. Toda ekipa podjetja Gradan me je vodila vsak korak poti. Njihova strokovna storitev je bila res izjemna!

Katja P.

Naša pot

Z vizijo prihodnosti in stalnim vlaganjem v razvoj zaposlenih ter tehnologij spodbujamo način za boljše življenjsko in delovno okolje.

Podjetje je bilo ustanovljeno z vizijo. postati vodilno na področju gradbeništva in adaptacij. Naše poslanstvo je že od samega začetka zagotavljati visokokakovostne gradbene storitve, ki temeljijo na zanesljivosti, inovativnosti in predanosti trajnostnemu razvoju.

Danes je Gradan d.o.o. prepoznan kot zanesljiv partner na številnih projektih po celotni Sloveniji. Naš portfelj obsega širok spekter uspešno zaključenih projektov, od stanovanjskih zgradb in poslovnih kompleksov do infrastrukturnih objektov.

Postopoma smo z nadgrajevanjem strokovnega znanja in vzpostavitvijo mreže zaupanja vrednih partnerjev, razširili svoje delovanje na večje projekte in zahtevnejše naloge.

Sodobne prakse in stalno stremenje k izboljšavam so nam omogočile, da smo razvili lastne standarde kakovosti, ki presegajo običajne industrijske norme.

Naša zaveza k nenehnemu izobraževanju in uporabi najnovejših tehnologij je omogočila, da smo se hitro prilagodili spremembam v industriji in ostali korak pred konkurenco.

Naša področja

Zavezani smo k ustvarjanju trajnostnih rešitev, ki bodo služile generacijam in pozitivno vplivale na skupnosti, v katerih delujemo.

16

Delavcev

10

Partnerjev

42

Projektov

86

Strank