Izvedba strehe
Gradan gradbeništvo

Poskrbimo za prenovo strehe ali pa za izdelavo nove strešne kritine.

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Izvedba strehe

Izvedba ali prenova

Zagotavljamo strokovno izvedbo in prenovo streh, ki so ključne za zaščito objekta pred vremenskimi vplivi. Specializirani smo za prenovo starih strešnih kritin in izdelavo novih, pri čemer uporabljamo napredne materiale in tehnologije. Priporočljiva prenova strehe je vsakih 20 do 30 let, odvisno od kakovosti materialov in lokalnih vremenskih razmer.

Celovita storitev

Naše storitve vključujejo tako celovito prenovo ostrešja in zamenjavo kritine, kot tudi dobavo in montažo nove kritine, če je lesena konstrukcija še vedno v dobrem stanju. Razumemo, da vsaka streha zahteva individualen pristop, zato ponujamo prilagojene rešitve, ki ustrezajo specifičnim potrebam in željam.

Postopek dela

  • 1

    Ocena stanja: Najprej izvedemo temeljito oceno trenutnega stanja strehe, da identificiramo morebitne težave in določimo najboljšo strategijo za prenovo ali zamenjavo.

  • 2

    Izbira materialov: Svetujemo pri izbiri najprimernejših materialov, ki so odporni na vremenske vplive in zagotavljajo dolgotrajno zaščito.

  • 3

    Izvedba del: Po pridobitvi vse potrebne dokumentacije in dovoljenj izvedemo dela skladno z najvišjimi standardi kakovosti.

Zakaj izbrati naše storitve?

Naš cilj je zagotoviti, da je vaša streha ne le funkcionalna in varna, ampak da estetsko dopolnjuje vaš objekt, prispeva k energetski učinkovitosti in zagotavlja dolgoročno zanesljivost.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank