Gradnja objektov na ključ
Gradan gradbeništvo

Zagotavljamo celovito storitev gradnjo hiše na ključ, tj. do 5. gradbene faze.

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Gradnja objektov na ključ

Celovite rešitve gradnje po meri

Ponujamo celovito storitev gradnje zidanih eno- ali večstanovanjskih hiš “na ključ”, kar pomeni, da je hiša pripravljena na takojšnjo vselitev. Ta storitev obsega vse od začetne ideje do končne izvedbe, vključno z vsemi fazami gradnje do pete gradbene faze.

Naš proces gradnje

Začnemo z idejno zasnovo objekta, ki je usklajena s prostorskimi načrti. Sledi 3D izris, ki kupcem omogoča, da si že v zgodnji fazi predstavljajo končni izgled svojega doma. Nato izdelamo gradbeni načrt, poskrbimo za pridobitev vseh potrebnih gradbenih dovoljenj, uredimo dokumentacijo in soglasja ter pridobimo gradbeno dovoljenje. Gradnja objekta se izvaja skladno z najvišjimi standardi kakovosti in ob upoštevanju vseh tehničnih specifikacij.

Zakaj izbrati naše storitve?

Naš cilj je zagotoviti brezskrben proces od idejne zasnove do vselitve v novo hišo. S celostnim pristopom k gradnji na ključ si prizadevamo za minimiziranje stresa za stranke, saj koordiniramo vse aspekte projekta. To vam omogoča, da se osredotočite na prihodnje življenje v svojem novem domu, medtem ko mi poskrbimo za vse detajle. Naše izkušnje in zaveza k izjemni kakovosti sta zagotovilo, da bo vaš novi dom zgrajen v skladu z najvišjimi standardi, pripravljen na takojšnjo vselitev.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank