Inštalacijska dela
Gradan gradbeništvo

Dela, ki jih opravljamo zajemajo vse kar je potrebno za varno delovanje objekta.

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Inštalacijska dela

Inštalacijska dela (do 3.gr.faze)

Opravljamo celovita inštalacijska dela, ki so ključna za varno in učinkovito delovanje vsakega objekta. Naša ekipa strokovnjakov se ukvarja z montažo vseh potrebnih razvodov, vključno s cevmi, kanali, žicami in kabli, ter z montažo in povezavo različnih inštalacijskih predmetov in opreme.

Obseg naših storitev

Naše inštalacijske storitve obsegajo:

  • Montaža in povezava razvodov: Vključuje namestitev cevi, kanalov, žic in kablov, ki so osnova za distribucijo energije in drugih medijev po objektu.

  • Montaža inštalacijskih predmetov in opreme: Vključuje namestitev ventilov, črpalk, stikal, doz, radiatorjev, ventilatorjev, umivalnikov, svetilk, tipal, razdelilnih omar in drugih naprav, ki so potrebne za funkcionalnost objekta.

  • Strojne in nizkonapetostne električne inštalacije: Specializirani smo tako za strojne kot za nizkonapetostne električne inštalacije, ki zagotavljajo energijo in funkcionalnost objektom vseh velikosti.

Naš pristop

Zavedamo se, da je vsak objekt edinstven, zato pristopamo individualno in s prilagojenimi rešitvami, ki ustrezajo specifičnim zahtevam in standardom projekta. Sodobne tehnike in visokokakovostni materiali, ki jih uporabljamo, zagotavljajo dolgotrajnost in zanesljivost vseh izvedenih inštalacij.

Zakaj izbrati naše storitve?

Izbira naših storitev pomeni zavezo kakovosti in natančnosti. Naša strokovna ekipa zagotavlja, da so vsa inštalacijska dela opravljena skladno z najvišjimi standardi, kar zagotavlja varnost in optimalno delovanje vašega objekta od samega začetka.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank