Polaganje keramike
Gradan gradbeništvo

Pri polaganju ploščic in klasične keramike poskrbimo za kvaliteto veznih materialov.

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Polaganje keramike

Kaj so keramičarska dela?

Keramičarska dela vključujejo polaganje keramičnih ploščic in klasične keramike, ki so ključnega pomena za estetiko in funkcionalnost bivalnih prostorov. Ta vrsta dela zahteva uporabo kvalitetnih veznih materialov, kot so lepila in fugirne mase, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vrhunske rezultate. Cilj keramičarskih del je izboljšanje kakovosti bivanja z zagotavljanjem trpežnih in estetsko privlačnih površin.

Naša področja

Keramičarska dela obsegajo:

  • Prenova kopalnic: Osvežitev in funkcionalna prenova prostorov, ki povečujejo vrednost in uporabnost vašega doma.

  • Polaganje talne keramike: Izvedba talnih oblog v različnih bivalnih prostorih, kjer je ključna vzdržljivost in lahkotnost vzdrževanja.

  • Polaganje stenske keramike: Strokovno polaganje keramike na stene, še posebej v kuhinjah in kopalnicah, za izboljšanje odpornosti prostorov proti vlagi in enostavno čiščenje.

Zakaj izbrati naše storitve?

Naša ekipa ima bogate izkušnje in strokovno znanje, ki zagotavljajo natančno in skrbno izvedbo vseh keramičarskih del. Naše storitve polaganja keramike zagotavljajo, da vaši bivalni prostori ne samo izgledajo odlično, ampak so tudi funkcionalni in pripravljeni na dolgoletno uporabo. Uporabljamo samo preverjene materiale, ki zagotavljajo dolgotrajnost in estetsko privlačnost. Prilagodimo se potrebam in željam naših strank, od izbire materialov do končnega dizajna, da zagotovimo popolno zadovoljstvo.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank