Rekonstrukcijska dela
Gradan gradbeništvo

V sklopu rekonstrukcije objekta izvedemo dela, s katerimi v večji meri ne spremenimo velikost objekta.

Naše poslanstvo

Skozi naše projekte ne le oblikujemo prostor, ampak gradimo temelje za boljšo prihodnost.

Gradan

Strast, predanost, zavzetnost, smiselnost in ustvarjalnost.

Rekonstrukcijska dela

Kaj so rekonstrukcijska dela?

Rekonstrukcijska dela vključujejo posege v konstrukcijske elemente objekta, ki so potrebni za njegovo obnovo ali prilagoditev, ne da bi pri tem spremenili velikost objekta. Glavni cilj teh del je izboljšanje funkcionalnosti, varnosti in estetike obstoječih objektov, ne da bi radikalno spreminjali njihove osnovne dimenzije.

Proces rekonstrukcije

Proces rekonstrukcije zahteva natančno načrtovanje in tesno sodelovanje z gradbenimi inženirji ali statiki. Naši koraki vključujejo:

  • Analiza in ocena obstoječih obremenitev: Gradbeni inženirji opravijo temeljite preglede in analize, da zagotovijo, da obstoječe strukture ustrezno podpirajo nove načrtovane obremenitve.

  • Izdelava novih izračunov in načrtov: Na podlagi teh analiz izdelamo nove strukturne načrte, ki ustrezajo tako obstoječim kot novim obremenitvam, pri čemer uporabljamo sodobne gradbene tehnike in materiale.

Zakaj izbrati naše storitve?

Imamo bogate izkušnje in tehnično znanje potrebno za izvedbo kompleksnih rekonstrukcijskih projektov. Od začetnih ocen do končne izvedbe, naš celovit pristop zagotavlja, da so vsa dela opravljena skladno z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti. Delamo v tesni koordinaciji z gradbenimi inženirji in statiki, da zagotovimo, da so vse strukturne spremembe varne in skladne z vsemi regulativnimi zahtevami. Naše storitve rekonstrukcije zagotavljajo, da vaš objekt ne samo izpolnjuje sodobne standarde varnosti in funkcionalnosti, ampak je tudi estetsko obnovljen za prihodnje generacije.

10+

Let izkušenj

12

Celovitih storitev

8

Zanesljivost in kakovost

100%

Garancija na opravljeno delo

Kontakt

Pošljite nam brezplačno povpraševanje in z veseljem bomo razpravljali o vaših potrebah ter vam pomagali najti najboljše rešitve.

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@gradan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo GRADAN d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v splošni pogoji poslovanja.

Naša področja

Kaj pravijo stranke?

Gradan

“Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, in ponosni smo, da lahko delimo uspehe naših strank.”

S podjetjem Gradan smo zgradili našo sanjsko hišo. Celoten proces je bil od začetka do konca izpeljan profesionalno in brez zapletov. Vsekakor priporočam!

Ana Z., stranka
Zaupali smo Gradanu prenovo naše vile in rezultat je presegel vsa naša pričakovanja. Odlično svetovanje, kakovostna izvedba in spoštovanje rokov!
Marko P., stranka
Gradan je poskrbel za vse od načrtovanja do izvedbe našega poslovnega objekta. Njihova zavezanost kakovosti in natančnosti je impresivna.
Petra K., direktorica
Najbolj cenim njihovo sposobnost reševanja problemov in fleksibilnost pri delu. Gradan je pokazal, da se lahko zaneseš na njih v vsaki fazi projekta.
Jure S., stranka

Kot arhitek pogosto sodelujem z različnimi gradbenimi podjetji, vendar je delo z Gradanom vedno zagotovilo za zadovoljstvo. Njihova tehnična dovršenost in profesionalni pristop sta na vrhuncu.

Dejan M., arhitekt

Prilagojen pristop

Naš edinstven pristop k vašim gradbenim projektom.

Razumevanje vaših potreb

Vsak projekt se začne z razumevanjem vaših zahtev in želja.

Strateško načrtovanje

Zagotavljamo optimalne rešitve za vse gradbene izzive.

Celovita podpora

Z vami smo od začetne zasnove do končne izvedbe projekta.

Naša zavezanost

Zagotavljamo vam podporo tudi po zaključku projekta.

16
16

Delavcev

10
10

Partnerjev

42
42

Projektov

86
86

Strank